Cottelli - széles virágos szegélyű combfix (fekete)

5 690 Ft Az ár frissült 17.05.2024
A boltba

Cottelli - széles virágos szegélyű combfix (fekete) - Ára csak: 5690,00. Rendelj 21.999 Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk!

Érzéki és elegáns megjelenés a lábaknak!Rugalmas, 20DEN vastagságú, áttetsző fekete anyagból készülő combfix, extra széles (12cm) gyönyörűen kidolgozott, virágmintás csipkeszegéllyel.Előformázott lábfejrésszel.A comboknál szilikon csíkokkal, így harisnyatartó nélkül is hordható, nem csúszik le.Anyaga: 88%Polyamid, 12%Elasthan.Fekete színben.Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételekben.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (IX. Ecseri út 14-16. Nyitva tartás:H-P:9:30-18:00) azonnal átvehetőek!

legjobban eladott